ສ່ວນປະກອບອາຫານ

 ແກງໜໍ່ໄມ້
-ໜໍ່ໄມ້
-ໝາກອຶ
-ເຫັດ
-ຢານາງ
-ປາແດກ
-ເກຶອ,ແປ້ງນົວ
-ໝາກແຄ້ງ
 ຂະໜົມຄົກ
-ແປ້ງເຂົ້າຈ້າວ
-ໄຂ່
-ໃບເຕີຍ
-ໝາກພ້າວ
-ນໍ້າຕານ
 ຂະໜົມຊັ້ນ
-ແປ້ງເຂົ້າຈ້າວ
-ໝາກພ້າວ
-ນໍ້າຕານ
-ນໍ້າ
 ຂະໜົມດອກ
-ແປ້ງເຂົ້າຈ້າວ
-ກະທິ
-ນໍ້າຕານ
 ຂະໜົມຕາຄວາຍ
-ແປ້ງເຂົ້າຈ້າວ,ເຂົ້າໜຽວ
-ນໍ້າ
-ຖົວເຫຼືອງ
-ໝາກງາ
-ນໍ້າຕານ
 ຂະໜົມແນບ
-ແປ້ງເຂົ້າໜຽວ,ເຂົ້າຈ້າວ
-ນໍ້າຕານ
-ໝາກພ້າວພໍກະຈາ
-ໃບຕອງ
ກຸ້ງເຕັ້ນ
-ກຸ້ງ
-ໝາກຖົ່ວ
-ໝາກເຜັດ
-ໝາກນາວ
-ປາແດກ
-ເຂົ້າຂົ້ວ
ຕໍາໝາກຮຸ່ງ
-ໝາກຮຸ່ງ
-ໝາກເຜັດ
-ໝາກເລັ່ນ
-ໝາກນາວ
-ປາແດກ,ນໍ້າປາ
-ເກືອ,ແປ້ງນົວ,ນໍ້າຕານ
 
 ລາບໝູ
-ໝູ
-ໝາກເຜັດ
-ຫອມລາບ
-ປາແດກ
-ເກືອ,ແປ້ງນົ່ວ
-ເຂົ້າຂົ້ວ
 ໝົກໄຄ
-ໄຄ
-ປາແດກ
-ເຂົ້າເບຶ່ອ
-ຊີ້ນໝູ
-ໝາກເຜັດ
-ຫົວສີງໄຄ
-ໝາກແຄ່ນ

ເອາະປານ້ອຍ
-ປານ້ອຍ
-ໝາກເຜັດ
-ຫອມປ້ອມ
-ຜັກບົ່ວ
-ປາແດກ
-ເກືອ,ແປ້ງນົ່ວ
 ນໍ້າຫວານ
-ເຂົ້າຫຼອດຊ່ອງ
-ກະທິ
-ນໍ້າຕານ

ອົວເຂົ້າ
-ໄສ້ໝູ
-ຊີ້ນໝູບົດ
-ເຂົ້າໜຽວ
-ຫົວສີງໄຄ
-ໃບຂີ້ຫູດ
ເຂົ້າຕົ້ມ
-ເຂົ້າໜຽວ
-ຊີ້ນໝູ
-ກະທິ
-ເກືອ
-ໃບຕອງ
ເຂົ້າປາດ
-ແປ້ງເຂົ້າໜຽວ
-ໃບເຕີຍ
-ກະທິ,ໝາກພ້າວ
-ນໍ້າຕານ


ເລືອດແປງ
-ເລືອດເປັດ
-ນໍ້າປາ
-ນໍ້າ
-ເຄື່ອງໃນເປັດ,ຊີ້ນເປັດ
-ຫອມລາບ
-ແປ້ງນົ່ວ
-ຖົ່ວດິນ
                                                               -ໝາກນາວ
ເອາະຫຼາມ
-ຊີ້ນແຫ້ງ
-ໝາກເຜັດ
-ໜັງຄວາຍ
-ເຂົ້າເບຶ່ອ
-ໝາກແຄານ
-ຂຽບໝູ
-ເຫັດຫູໜູ
-ໝາກເຂືອ
                                                       -ປາແດກ

No comments:

Post a Comment